Soliciteren bij de bijenkorf - De Beste Moppen
Search
Moppen
Pages

Een man solliciteert bij de Bijenkorf als verkoper. Maar daar hadden ze er genoeg van en dus geen plaats voor de man. Maar de man zei dat hij de gave had om van te voren aan de klant te zien wat deze nodig had en zodoende meteen maatregelen kon nemen om iets te verkopen. Dat kon natuurlijk niet zei de chef , maar de chef wilde dat wel eens op de proef stellen. “Kom maar mee en laat dat maar eens zien” zei de chef .

Ze gingen naar de elektronica afdeling en de man zei hem: “Kijk die meneer met dat rode jack zoek een batterij lader” De chef ging naar de klant toe en vroeg hem wat hij zocht. “Oh” zei de man “Ik zoek een batterijlader” Om zeker te zijn nam de chef hem mee naar de food afdeling. “Kijk”, zei de man weer, “Die blonde mevrouw zoekt schapenkaas van een kilo” De chef ging naar de blonde toe en vroeg wat ze zocht. “Oh, ik zoek schapenkaas, maar dan een kilo”, zei de blonde. De chef was nog niet zeker en nam hem mee naar de drogisterij afdeling. “Kijk” zei de man weer “Die mevrouw met die blauwe broek zoekt maandverband”

En weer ging de chef naar de klant en vroeg wat ze zocht. “Oh, ik zoek toiletpapier” zei de vrouw. “ZIE JE NOU, je zit er helemaal naast”zei de chef. “Ernaast? “, zei de man, “Kom nou, het scheelt maar 2 centimeter”

Deel met je vrienden


Submit
More share buttons
Share on Pinterest
There are no images.
Top Moppen
Random moppen
Volg ons ook op