Hulp van de dorpsgek - De Beste Moppen
Search
Moppen
Pages

In een kleine dierentuin leeft al sinds jaar en dag een vrouwtjes gorilla. Omdat de dierentuin zo’n klein lokaal karakter heeft is dit vrouwtje één van de grote attracties van het park. De verzorger van de gorilla maakt zich wat zorgen omdat de eetgewoontes sinds een week afwijken van het normale patroon. Ook ziet de gorilla er wat lusteloos uit dus besluit hij om de dieren arts langs te laten komen.

Na een kort onderzoek stelt de arts vast dat er met de gezondheid van de gorilla niets mis is maar dat ze zich eenzaam voelt. “Eigenlijk” zegt de arts “moet ze eens een keer goed van bil”. Maarja, omdat de dierentuin zo kleinschalig is bestaat er geen netwerk met andere dierentuinen om een mannetjes gorilla te regelen die even “op bezoek” komt. Daarnaast is het budget al wat krapjes dus zit een leen mannetje er niet in.

Dan komt de directeur met een idee en hij belt de dorpsgek op. De directeur legt het verhaal uit van de lusteloze gorilla en stelt de vraag of hij er iets voor voelt om het vrouwtje eens een plezier te doen voor €500,-.De dorpsgek is even stil en vraagt of hij dat nu meteen moet beslissen of dat hij er een weekje over na mag denken.

Ze spreken af dat de directeur hem over een week terug belt. Na die week vraagt de directeur of de dorpssukkel er over na heeft kunnen denken en wat zijn antwoord is. De sukkel antwoord:
“ik wil het wel doen maar op drie voorwaarden…
1. Ik ga niet zoenen
2. Ik ga niet knuffellen
3. ik wil die 500 euro in drie termijnen kunnen betalen”.

Deel met je vrienden


Submit
More share buttons
Share on Pinterest
There are no images.
Top Moppen
Random moppen
Volg ons ook op