Vrouw geeft soldaat een lift - De Beste Moppen
Search
Moppen
Pages

Een Afro-Amerikaanse soldaat staat aan het eind van de Vietnam oorlog langs de kant van een Interstate te liften. Een mooie vrouw in een cabrio stopt en neemt de soldaat mee. Ze raken wat aan de praat en ontdekken dat ze allebei naar dezelfde stad moeten.

Even later op een bosweggetje moet die soldaat toch wel erg nodig pissen, dus vraagt hij beleefd aan de dame: “Jongedame, zou je hier alsjeblieft even aan de kant willen gaan staan, ik heb dringend behoefte aan een sanitaire stop.” Zo gezegd, zo gedaan. De soldaat stapt uit en loopt richting de bomen, gaat met zijn rug naar de vrouw staan, maakt wat gebaren waarvan de vrouw alleen maar kan afleiden dat hij zijn gulp opent, en vervolgens gaat de soldaat liggen… Ze kijkt haar ogen uit.. de soldaat ligt met 1 hand om zijn hoofd te ondersteunen op zijn zij, met de andere hand om zijn klavots… te pissen.

Het schaamrood loopt haar op de kaken, ze weet dat het niet netjes is om te gluren, maar dit is wel HEEL vreemd. De soldaat schudt zijn klavots af, frommelt hem terug in de broek, staat op en draait zich om. Snel kijkt de vrouw recht vooruit. De soldaat gaat zitten in de auto en ze vervolgen hun weg.

Na enige tijd zwijgen wordt ze toch TE nieuwsgierig. “Uhm… M-m-m-meneer de Soldaat? Mag ik wat vragen?” -“Tuurlijk, juffrouw, noem me trouwens maar Jack”
“Jack… waarom moest jij net trouwens liggend….. urineren?”
-“Nou, miss…” “Daisy” -“Nou Daisy, je weet dat ik in Vietnam gevochten heb.
Ik ben 6 maanden geleden geraakt door een granaatscherf.” “Oh! Wat erg!” onderbreekt ze hem.

En nu begint ze te raden: “Krijg je slappe benen als je te lang staat? Heb je een zenuwaandoening waardoor je geen kracht meer kan zetten op je blaas?” Ze probeert van alles, maar overal zegt hij kortaf “Nee” op. Na 10x raden geeft ze het dan toch maar op. “Wat is er dan in hemelsnaam gebeurd??” vraagt ze wanhopig. -“Nou, ik ben in mijn rug geraakt, niet ernstig, maar sinds die tijd mag ik van de dokter niet meer zwaar tillen.”

Deel met je vrienden


Submit
More share buttons
Share on Pinterest
There are no images.
Top Moppen
Random moppen
Volg ons ook op