Hoe oud denk je dat ik ben? - De Beste Moppen
Search
Moppen
Pages

Een vrouw heeft voor haar verjaardag besloten een facelift te nemen. Ze geeft 5000 euro uit en is tevreden met het resultaat. Op de weg naar huis koopt zij in een kiosk haar favoriete maandblad en vraagt aan de kassier: Hoe oud denk je dat ik ben?” “Ongeveer 32″ antwoordt de kassier. “Ik ben 47.” antwoordt vrouw en verlaat tevreden het pand. Dan loopt de vrouw een McDonalds binnen, bestelt een Big Mac en vraagt aan de kassier: “Hoe oud denk je dat ik ben?” “Ik denk 29.” Zegt de kassier. “Ik ben 47.” antwoordt vrouw en wederom verlaat zij tevreden het pand.

Als de vrouw op de bus staat te wachten, stelt zij weer dezelfde vraag aan een oude man. De man antwoordt dat hij 78 jaar oud en blind is, maar voegt hij er aan toe, als je mij in je onderbroek laat voelen, dan zal ik je precies vertellen hoe oud je bent.
Nieuwsgierig geworden staat de vrouw het toe.

De oude man stopt twee handen in haar onderbroek en voelt en voelt en voelt. Na een paar minuten vraag de vrouw: “En hoe oud denk je dat ik ben?” De oude man trekt zijn handen terug en antwoordt: 47″. “Dat is verbazingwekkend” zegt de vrouw “Hoe weet je dat?” De oude man antwoordt: “Een makkie, ik stond achter je, bij de McDonalds.”

Deel met je vrienden


Submit
More share buttons
Share on Pinterest
There are no images.
Top Moppen
Random moppen
Volg ons ook op